Изборни предмети

ПРЕДМЕТ ФРАНЦУСКА КЊИЖЕВНОСТ И ФИЛМ У НАСТАВИ  1 (ТМ) КОД ДОЦ. ДР МИЛИЦЕ ВИНАВЕР КОВИЋ,  НА ГРУПИ ЗА ФРАНЦУСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ, ОДРЖАВАЋЕ СЕ ПОНЕДЕЉКОМ  ОД 13 ДО 14ч30 У САЛИ 22. ПРИЈАВА НА КУРС  ЋЕ БИТИ ПОСЛЕ УВОДНОГ ПРЕДАВАЊА У ПОНЕДЕЉАК 8.10.2018. НЕОПХОДНО ЈЕ ПРЕДЗНАЊЕ ФРАНЦУСКОГ ЈЕЗИКА Б1. БРОЈ ПОЛАЗНИКА ЈЕ ОГРАНИЧЕН НА 15.

 

ПРЕДМЕТ УВОД У ФРАНЦУСКУ КУЛТУРУ 1 (АО)КАО ИЗБОРНИ ЗА   СТУДЕНТЕ ДРУГИХ СТУДИЈСКИХ ГРУПА ОДРЖАВАЋЕ СЕ ПОНЕДЕЉКОМ У 10Ч У САЛИ 22. ПРИЈАВА НА КУРС ОДРЖАЋЕ СЕ ПОСЛЕ УВОДНОГ ПРЕДАВАЊА У ПОНЕДЕЉАК 08.10.2018. НЕОПХОДНО ЈЕ ПРЕДЗНАЊЕ ФРАНЦУСКОГ ЈЕЗИКА Б1.

 

ПРЕДМЕТ ЈЕЗИЧКЕ ОБРАЗОВНЕ ПОЛИТИКЕ У ФРАНКОФОНОМ СВЕТУ 1  ОДРЖАВАЋЕ СЕ ПОНЕДЕЉКОМ ОД 19 ДО 20:30 КОД ПРОФ. ЉИЉАНЕ ЂУРИЋ. АКРЕДИТОВАН КАО ИЗБОРНИ ЗА СТУДЕНТЕ ПРОФИЛА ФРАНЦУСКИ ЈЕЗИК, КЊИЖЕВНОСТ КУЛТУРА ОД ДРУГЕ ГОДИНЕ СТУДИЈА, КАО И ЗА ФРАНКОФОНЕ СТУДЕНТЕ ДРУГИХ ПРОФИЛА КОЈИ ИМАЈУ НИВО Б1 ПОЗНАВАЊА ФРАНЦУСКОГ ЈЕЗИКА. БРОЈ ПОЛАЗНИКА ЈЕ ОГРАНИЧЕН НА 30, ПРИЈАВА ЈЕ НА ПРВОМ ЧАСУ У ПОНЕДЕЉАК 8.10.2018.

ПРЕДМЕТ САВРЕМЕНИ ФРАНЦУСКИ ЈЕЗИК П1 (КАО ИЗБОРНИ ЈЕЗИК) НАМЕЊЕН ЈЕ СТУДЕНТИМА СА ПРЕТХДНИМ ПРЕДЗНАЊЕМ ФРАНЦУСКОГ НА НИВОУ НИВОА Б1. ПРИЈАВА ЋЕ БИТИ НА ПРВОМ ЧАСУ КОД АСИСТЕНТА ЉУБИЦЕ ЂУРИЋ У УТОРАК  2.10.2018. У 18Ч30 У САЛИ 22

ЧАСОВИ ЋЕ СЕ ОДРЖАВАТИ СРЕДОМ У САЛИ 22 ОД И ЧЕТВРТКОМ  КОД ЛЕКТОРА ЖАН-БАТИСТБА ДЕМАРИЊИЈА ОД 8 У ЗБОРНИЦИ РОМАНИСТИКЕ . ПРИСУСТВО ЈЕ ОБАВЕЗНО.

Пријављивање за Латински језик 1 као изборни предмет на Катедри за романистику (тип предмета СА) вршиће се 2.10.2018, и то искљуциво електронским путем, на адресу: romanistika@fil.bg.ac.rs

 

Број студената је ограницен на пет,  будући да се настава одржава у истим терминима са студентима француског језика, који овај предмет слушају као обавезни. Списак примљених кандидата правиће се оним редом како пријаве буду стизале на наведену адресу и бице затворен када се попуни број. Пријаве које буду послате пре и после предвиђеног рока неће бити узимане у обзир.

Пријављивање се врши на следећи начин: у наслову поруке (премет) треба написати ИЗБОРНИ ЛАТИНСКИ ЈЕЗИК 1, а у самој поруци треба написати: име и презиме, број и назив студијске групе и број индекса. Молимо студенте да се држе овог упутства.

Пријављивање је искључиво појединачно и лично, иначе пријава неће бити важећа. Списак примљених кандидата биће објављен на огласној табли Романистике.

Comments are closed.