Karijerno ćaskanje u Naučno-tehnološkom parku Beograd

Umrežavanje studenata sa profesionalcima iz oblasti inovacija

Univerzitet u Beogradu – Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata  organizuje

Karijerno ćaskanje u Naučno-tehnološkom parku Beograd

u petak, 22.februara 2019.godine sa početkom u 17 časova.


Ako imate želju da se, u opuštenoj atmosferi – uz kafu, upoznate sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti, prijavite se za učešće na Karijernom ćaskanju koje organizujemo u petak, 22.februara od 17 do 19 časova u Biznis Kafe-u Naučno-tehnološkog parka Beograd na Zvezdari.

Biće to sjajna prilika da zavirite u prostorije NTPa, da se informišete i čujete savete od zaposlenih u različitim kompanijama, da razjasnite neke nedoumice, da saznate kakve su  mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima.

Inspirativni sagovornici pomoći će vam savetima  kako da ideje pretočite u inovacije i uputiće vas u  specifičnosti razvoja karijere u ovoj dinamičnoj oblasti. Događaj je namenjen studentima završnih godina svih nivoa studija na Univerzitetu u Beogradu koji su zainteresovani za razvoj karijere u razvojno-tehnološkim i startap kompanijama koje posluju u okviru Naučno tehnološkog parka Beograd.

Sa studentima će razgovarati predstavnici sledećih kompanija: InterVenture, BoxSystem, MDPI, UrbiGo, DigitalWorx , Logic Bgrd, Alkemy Play i Teodesk, kao i zaposleni u Poslovno tehnološkom inkubatoru tehničkih fakulteta i Univerzitetskom centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.  Pridružiće nam se i polaznici i učesnici zimskog studentskog startap kampa u Naučno-tehnološkom parku Beograd „ParkUp“ koji se od 18.do 22.2. održava u NTP-u na Zvezdari.


Prijavljivanje studenata  za Karijerno ćaskanje otvoreno je do ponoći 19.februara na linku: https://goo.gl/forms/2P4uQjo9he5AntRE2.  


Učešće je besplatno. Broj mesta je ograničen, zato požurite i rezervišite svoje mesto!


Pozivamo vas da  iskoristite ovu priliku da se umrežite, povežete sa različitim kompanijama i saznate kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, dobijete savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja u skladu sa svojim interesovanjima.


Comments are closed.