Novi rok za prijavu učešća za Falling Walls Lab

Dragi naši prijatelji i partneri,

javljamo Vam se ponovo u vezi predstojećeg Falling Walls Lab-a. Zapravo se za učešće na ovom prestižnom takmičenju javilo jako malo učesnika, tako da ako se ne bude javio dovoljan broj učesnika takmičenje u Beogradu ne može biti održano. Stoga nam je rok za prijavu takmičara produžen do 26. APRILA. Molimo Vas da još jednom ako je to moguće informaciju o produženom datumu za prijavu podelite putem Vaših “kanala” i društvenih mreža.

Zbog trenutne situacije izazvane prisustvom korona virusa mi ćemo ovogodišnje FALLING WALLS LAB TAKMIČANJE ODRŽATI VIRTUELNO. DAAD Informativni centar Beograd u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd i Univerzitetom u Beogradu organizujemo četvrti Falling Walls Lab u Srbiji, kao inovativnu platformu za predstavljanje istraživačkih projekata u rangu naučnog proboja u svim naučnim disciplinama. Učesnici će prisustvovati ekskluzivnoj i besplatnoj radionici pre samog Lab-a, koja će se takođe organizovati virtuelno.

Falling Walls Lab Belgrade je namenjen studentima, istraživačima, i naučnicima (BA, MA, PhD, postdoc), preduzetnicima.

Aplikacije za učešće na Falling Walls Lab Belgrade se šalju centralno preko portala na www.falling-walls.com/lab [1] do 26. aprila 2020.

Cilj takmičenja je da svaki učesnik ima zadatak da u tri minuta predstavi svoju ideju ili projekat i ubedi lokalni žiri u inovativnost svoje zamisli.

Pobednik srpskog Falling Walls Lab Belgrade kao nagradu dobija učešće u finalnom Falling Walls Lab u Berlinu 8. novembra, kao i prisustvo na Falling Walls konferenciji 9. novembra.

U prilogu se nalazi poster sa produženim datumom za aplikaciju koji takodje možete podeliti.

Za dodatne informacije kontaktirajte DAAD Informativni centar Beograd na info@daad.rs.


Comments are closed.