Onlajn kurs “Veštine upravljanja karijerom”

NOVI CIKLUS ONLAJN KURSA VEŠTINE UPRAVLJANJA KARIJEROM – PRIJAVLJIVANJE OTVORENO!

Koji su moji kvaliteti? Kako vidim svoju karijeru? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju karijerni ciljevi?   Kako i gde mogu da tražim posao?   Kako da se uspešno predstavim poslodavcu? 

 

Ako su ovo neka od pitanja koja postavljate sebi, odgovor možete dobiti na  onlajn kursu Veštine upravljanja karijerom  koji je otvoren za sve zainteresovane studente fakulteta Univerziteta u Beogradu.

 

Kurs se realizuje na Moodle platformi. Traje pet nedelja i osmišljen je tako da studenti mogu da mu pristupaju kada i gde njima odgovara. Sastoji se od različitih vežbi, video i audio materijala, zadataka, resursa za čitanje, koji zajedno čine jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržište rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju.   

 

Početak kursa je planiran za 4. juni, a prijava će biti moguća i tokom prve nedelje trajanja kursa OVDE.

 

Kurs je koncipirao tim Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, i uspešno se realizuje u “živoj” i onlajn formi od 2015. godine. Namenjen je pre svega studentima završnih godina studija koji žele da spremnije zakorače u novo poglavlje razvoja karijere nakon fakulteta. Više informacija se može naći ovde: www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk.

 

Comments are closed.