Nazad

Toni Montano

Diskografija

Tonny Montano

1986, Helidon

Perač prozora / Frigidna

1986, Helidon

Talični Tom je mrtav

1987, PGP RTB

Talični Tom je mrtav / Banane

1987, PGP RTB

Mutant Party Live

1988, PGP RTB

Lovac na novac

1991, PGP RTB

Bilo jednom u Beogradu

1993, PGP RTS

Najbolje od najboljeg 1986-1991

1995, SKC Beograd

Moja žena fudbal ne voli! Zašto?

1997, PGP RTS, SKC Beograd

Hajde, slušaj ovaj CD

1999, PGP RTS

Srećan rođendan

1999, City Records

Lepšoj od najlepše

2008, City Records