Nazad

Riblja čorba

Diskografija

Lutka sa naslovne strane / On i njegov BMW

1978, PGP RTB

R’n’r za kućni savet / Valentino iz restorana

1979, PGP RTB

Kost u grlu

1979, PGP RTB

Nazad u veliki prljavi grad / Mirno spavaj

1980, PGP RTB

Pokvarena mašta i prljave strasti

1981, PGP RTB

Mrtva priroda

1981, PGP RTB

Buvlja pijaca

1982, PGP RTB

U ime naroda

1982, PGP RTB

Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju

1984, Jugoton

Istina

1985, PGP RTB

Osmi nervni slom

1986, PGP RTB

Ujed za dušu

1987, PGP RTB

Nesrećnice, nije te sramota / Zašto kuče arlauče

1987, PGP RTB

Priča o ljubavi obično ugnjavi

1988, PGP RTB

Riblja čorba 10

1988, PGP RTB

Koza nostra

1990, PGP RTB

Labudova pesma

1992, Samy

Zbogom Srbijo

1993, WIT

Ostalo je ćutanje

1996, WIT

Treći srpski ustanak

1997, Čorba Rekords

To je bilo neko lepše i srećnije vreme- balade

2000, Hi-Fi Centar

Pišanje uz vetar

2001, Hi-Fi Centar

Ovde

2003, Hi-Fi Centar

Trilogija

2007, City Records

Gladijatori u Bg Areni

2007, City Records

Minut sa njom

2008, City Records

Uzbuna

2012, City Records